Alle aktiviteter i Pusterummet er indstillet foreløbig indtil 17.01.2021

 

Efter nøje overvejelse har Bestyrelsen i Pusterummet besluttet at bakke op om Statsministerens udmelding om at undgå at samles hvis ikke det er nødvendigt.

Så selvom det kunne lade sig gøre at gennemføre små hold udendørs med max 5 deltagere, jfr. forsamlingsforbuddet, mener Bestyrelsen at det giver et forkert signal i den alvorlige Corona situation.

Derfor er al aktivitet i Pusterummet indstillet foreløbig indtil 17.1.2021, og kan blive forlænget afhængigt at udmeldinger fra Statsministeren.

Hold dig gerne opdateret på Hjemmesiden

Men … Fortsæt læsningen

Puls og styrke holdet rykker udenfor fra 10.12.2020

Efter aftale med Per Nielsen og Christina rykker Puls og styrke holdet udenfor , men med samme tider torsdag fra 6.30 – 7.30 og tirsdag fra 18.30 til 19.30.

Mødested: ved spisehuset foran Kulturværftet

Der er givet besked til deltagerne.

Outdoor træning for de friske!

Vi rykker puls og styrke ud under åben himmel under nedlukningen.

Så tag varmt tøj på inkl hue og træningshandsker , træningsmåtte og evt pandelampe. Vi mødes foran spisehuset ved kulturværftet, så sørger … Fortsæt læsningen

Corona lukker Pusterummet fra 9.12.2020 og foreløbig til 17.1.2021

 

 

Pusterummet lukker midlertidigt ned for alle indendørs aktiviteter

Som en konsekvens af Regeringens udmelding den 7. december 2020 omkring udviklingen af Corona situationen indstilles alle indendørs aktiviteter i Pusterummet i perioden fra og med den 9. december til og med den 17. januar 2021.

Det gælder både i motionslokalet på Prøvestenen, som lukkes og aflåses fra onsdag morgen – individuelt og hold, samt badminton, gymnastik og fodbold, der træner på andre lokationer i Kommunen.

Pusterummet har ét fast … Fortsæt læsningen

Nyt tilbud om Gå Ture i skoven

Gå Ture i skoven hver mandag fra 15.15-16.30 fra 30.11.2020.

Tilmeld dig via holdtilmeldingen på hjemmesiden (Supersaas).

Har du nogensinde krammet et træ, stoppet op i skoven og blot lyttet til dens lyde, og ikke mindst hørt regndråbernes falden på træerne, set de frækker egern der gør sig til eller mødt en Kronhjort? Er du dus med himlens fugle og skovens grønne træ” og er du vild med naturen og frisk luft, så tage med mig ud og … Fortsæt læsningen

Nyt tilbud Puls og Styrke

 

I forlængelse af Sundhedsforløb har Bestyrelsen indgået aftale med Christina Lorenzen om oprettelse af nyt tilbud – Puls og Styrke.

tirsdag og torsdag fra den 10.11.2020 på Prøvestenen.

Tirsdagshold er fra kl. 18.30-19-30 og torsdagshold er fra kl. 6.30-7.30.

Tilmelding via Supersaas. Der er max på 9 deltagere pr. hold pga. Corona.

Træningen er en kombination af kondition- og styrketræning, med stor fokus på core (mave/ryg) Du vil få en meget varierende træning, så du … Fortsæt læsningen

Nye restriktioner pga. Corona

 

Den seneste udmelding om de nye restriktioner omkring Corona vedrører også Pusterummet.

Pga. forsamlingsforbuddet er alle hold i Pusterummets regi reguleret til, at der nu kun kan være 9 deltagere samt én instruktør.

De berørte hold har lidt forskellige løsninger. Deltagere på sundhedsholdene er underrettet via bestyrelsen. Deltagere på gymnastikholdet er underrettet via deres instruktør. Deltagere på yogaholdet er underrettet via bestyrelsen – OBS, der oprettes et ekstra yogahold (lige på trapperne), tjek hjemmesiden, hvor der meldes ud, når … Fortsæt læsningen

Holdtilmelding Yoga – Ekstrahold fredag og kun 9 deltagere pr. hold

Bestyrelsen oplever stor interesse for vores yogahold.

Vi har derfor oprettet et ekstrahold hver fredag fra 30.10.2020 kl. 15.00 til 16.30. Tilmelding i Supersaas.

Vi må desværre igen nedsætte antal til 9 deltagere pr. hold pga. forsamlingsforbuddet.

Samtidig vil vi gøre jer opmærksomme på, at det er vigtigt at melde jer fra i booking systemet, såfremt I er tilmeldt holdet og ikke kan deltage alligevel.

Dette vil give en plads til en der står på ventelisten.

Dette gælder … Fortsæt læsningen

Sundhedsforløbet – positiv omtale

Mange ansatte vil gerne leve sundere

Der er stor efterspørgsel på det nye otte ugers sundhedsforløb, som motionsklubben Pusterummet tilbyder kommunens ansatte. Så stor at bestyrelsen i motionsklubben har besluttet at udvide tilbuddet, så endnu flere kan være med.

– Vi har længe talt om, at vi gerne ville lave noget for dem, der gerne vil leve sundere og have en stærkere krop. Lidt ligesom ’Rigtige Mænd’. Men det var et sats, for vi kendte ikke behovet. … Fortsæt læsningen

Indendørs fodbold i Snekkerstenhallen

Kære medlemmer og andre ansatte i kommunen

Vi spiller fodbold hver fredag (undtagen i ferier) indtil 30.04.2021.

Vi spiller fra kl. 14.00-15.30 i Snekkerstenhallen på Agnetevej i Snekkersten.

Hvis du og/eller din kollega ønsker at være med, så send en mail til Carsten Jensen, cje25@helsingor.dk.

Så kommer du på listen. Carsten skriver ud hver uge.

Vi har det sjovt !!! Og vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger  og forsamlingsforbuddet i forhold til Corona (max 10 deltagere -først til mølle)

Fortsæt læsningen